Отиваме на вълнуващи места... ела с нас!

Меки умения за разработчици – Нашето ръководство

Освен че е добър програмист, всеки разработчик се нуждае от умения в своите инструменти. Вижте нашето Ръководство за меки умения за разработчици.

Петъчни coding сесии – Как се учим един от друг

Петъчните coding сесии са едно от основните ни вътрешни обучения за разработчици. Вдъхновени от общностите за обмен на умения, ние се събираме всеки петък.

Менторството е моят начин да се отплатя на обществото

Има почти безброй начини да се отплатите на вашата общност, колеги, партньори, приятели и семейство. Един от любимите ми начини е да помагам чрез менторство.

Сплотяване на екипа чрез спортни събития

Изграждането на чувство за сплотеност в екипа им е нещо, което много бизнеси се опитват да постигнат. Ние осъзнаваме колко силно въздействие оказва спорта върху изграждането на екип.

Готвенето заедно засилва работодателския бранд

Ако не уважавате служителите си и не готвите заедно с тях, трябва да затворите вратите на компанията си, или те ще го направят вместо вас.

Цялостно управление на уменията

Редки или критични умения се разглеждат като такива, които не могат да бъдат заменени от автоматизация, или са специфични за уникални работни места в компанията.

Забавната фирмена култура помага за лоялността на клиентите

Добрата работна среда ще доведе до доволни служители, които ще работят по-ефективно. Тази стойност ще доведе до доволни клиенти, които ще станат по-лоялни и ще ни препоръчат на други като тях. Това ще доведе до повече приходи и печалби.

Защо в Геокон байк-туровете са идеални фирмени събития

След голямото covid-разделяне на екипите форматът „тийм билдинг“ стана екстраординарно важен и се използва ежедневно от всички мениджъри, търсещи събуждането и новата сила сред хората си.

Как да бъдете истински по-добър човек

Не се смятате за лош, дори се смятате за много приятен човек. Но сега, с доста повече житейски опит, започвате да се съмнявате в това. Понякога имате ли чувството, че „се преструвате“, че дълбоко в себе си всъщност сте егоист и лош, се отблъсквате хората с поведението си?

Как в Геокон изграждаме вътрешна менторска програма

В днешно време менторството е истинската валута на света на бизнеса. Създаването на програма за вътрешно наставничество, така че екипът ви да използва знанията, експертизата и опита на менторите, е нещо, от което те могат да извлекат огромна полза.

Ето защо обичаме ангажираността на служителите

Обичам ангажираността на служителите съм убеден, че и вие също: засилена екипност, намалени стрес и текучество, по-гладки процеси и навлизане на новите служители. Предимствата са много, ето няколко от най-релевантните за съвременния бизнес.

Изграждане на фирмена култура при дистанционна работа

Докато преминаваме от опасенията за VPN връзките и сигурността на видео срещите, се появява друг въпрос: Как да поддържаме сътрудничеството и фирмената си култура с дистанционно работещите служители, когато не всички сме във фирмения офис?

HR стратегията ни интегрира програми за  ангажираност на служителите, обратна връзка, обучение и развитие.

Когато се ориентираме и фокусираме около успеха на хората, резултатът е ангажирани екипи, готови да посрещнат динамиката на днешния свят.

Добрият сън е от решаващо значение, тъй като лишаването от сън води до сериозни здравословни проблеми като затлъстяване, депресия, диабет и сърдечно-съдови заболявания. Вашето емоционално благополучие, производителност и умствени способности са свързани с доброто наспиване.

Негативните въздействия на хората върху околната среда

Земята е много добра в рециклирането на отпадъци, но ние унищожаваме и замърсяваме много повече, отколкото Земята може да се възстанови. Замърсяването се случва на различни нива и засяга всички видове, включително нас, хората, които живеем на нея.

6 екологични ползи от зелените покриви

С добавената функционална стойност, зелените покриви се оказват един от най-добрите избори в градските райони. Те ни предлагат възможности за осигуряване на нови социално привлекателни пространства, които могат да противодействат на загубата на естествени жилищни пространства.