Блог тема: Геокон и култура

Менторството е моят начин да се отплатя на обществото

Има почти безброй начини да се отплатите на вашата общност, колеги, партньори, приятели и семейство. Един от любимите ми начини е да помагам чрез менторство.

Защо в Геокон байк-туровете са идеални фирмени събития

След голямото covid-разделяне на екипите форматът „тийм билдинг“ стана екстраординарно важен и се използва ежедневно от всички мениджъри, търсещи събуждането и новата сила сред хората си.

Как да бъдете истински по-добър човек

Не се смятате за лош, дори се смятате за много приятен човек. Но сега, с доста повече житейски опит, започвате да се съмнявате в това. Понякога имате ли чувството, че „се преструвате“, че дълбоко в себе си всъщност сте егоист и лош, се отблъсквате хората с поведението си?

Как в Геокон изграждаме вътрешна менторска програма

В днешно време менторството е истинската валута на бизнеса. Създаването на наставническа програма, в която екипът ви използва знанията, експертизата и опита на менторите, е нещо, от което те могат да извлекат огромна полза.

Ето защо обичаме ангажираността на служителите

Обичам ангажираността на служителите съм убеден, че и вие също: засилена екипност, намалени стрес и текучество, по-гладки процеси и навлизане на новите служители. Предимствата са много, ето няколко от най-релевантните за съвременния бизнес.

Изграждане на фирмена култура при дистанционна работа

Докато преминаваме от опасенията за VPN връзките и сигурността на видео срещите, се появява друг въпрос: Как да поддържаме сътрудничеството и фирмената си култура с дистанционно работещите служители, когато не всички сме във фирмения офис?