Стани един от нас

В Геокон искаме да улесним още повече работата и живота на HR мениджърите и ТРЗ експертите при планирането на човешките ресурси и отчитането на работното време. Изграждаме страхотен екип, който да продължава да движи цялата машина всеки ден. Отиваме на чудесни места. Ела с нас, стани част от Геокон!

Какво правим ние

В Геокон ние правим достъпни експертизата и технологиите в планирането на човешките ресурси, за да дадем възможност на всички да работят по-добре и спазват законовите изисквания. Това пътуване започна с изграждането на най-доброто решение за планиране на човешките ресурси. Сега започва истинското забавление. Присъедини се към нашия малък, бързо развиващ се екип и виж какво следва.

Какво предлагаме

Ние сме немска компания със силен основен технически екип в София. За вас това означава: страхотни съотборници, баланс между работа и живот и супер смислена и интересна работа. Заедно с конкурентен пакет и страхотни бонуси, разбира се.

Кого търсим

Ние създаваме силен екип, за да дадем живот на нашата визия около тези основни ценности

Лоялност

Ние сме в този бизнес дълго време и търсим таланти, които споделят амбицията ни да създадем устойчива компания.

Отчетност

Няма нищо, на което да се възхищаваме повече от хората, които притежават своите проекти, поемат отговорност за грешките си и изглеждат постоянно надеждни.

Умения

Ние сме бизнес компания и нашият фокус е върху големите и сериозни бизнеси: малко работни среди изискват повече адаптивност и гъвкавост от тази.

Страст

Ако си човекът, който стои здраво на мястото си, започва и довежда до край проект след проект, тогава много добре ще паснеш в нашия екип.

Любопитство

Изследването и научаването на нови неща е част от нашата длъжностна характеристика. Без значение от твоята позиция или опит.

Уважение

Не на последно място, поддържането на приятна работна атмосфера за целия екип е „numero uno“ в нашия приоритетен списък: предупреждение, това е зона без его.

Защо да станеш един от нас

Без ограничения

Не очакваме да идваш в офиса всеки ден от 9 до 5, само за да присъстваш. И не очакваме да работиш дистанционно през 100% от времето. Винаги, когато искаш да се срещнеш с екипа в офиса или да се съсредоточиш върху проект у дома, ти решаваш кое е най-доброто за теб: това е нашият хибриден подход към работата.

Страхотни съекипници

Когато твоите колеги имат различен произход, те могат да те научат на различни гледни точки. Както на работа, така и извън работата. Това получаваш тук в Geocon.

Баланс работа и живот

Качеството на работата, която доставяш, е много по-важно от броя на отделените часове. Така че можеш да се насладиш на гъвкав график и да използваш свободното си време, когато имаш най-голяма нужда.

Интересни проекти

Да бъдеш част от млада и малка компания има своите предимства: има място за инициатива, плюс това, което правиш, наистина оказва влияние върху продуктите, клиентите и крайния резултат.

Страхотни инструменти

Получаването на подходящите инструменти за работата има огромно значение. Хардуер, софтуер, услуги: стига да можем да си го позволим, ние си го плащаме. Просто трябва да го избереш.

Заплати и обезщетения

За всяка позиция в компанията предлагаме заплата като в Топ 10% компании от бранша, за твоите умения и опит.

Работи за бъдещето си. Стани един от нас.

Изграждаме страхотен екип, който да продължава да движи колелото всеки ден. Отиваме на чудесни места, ела с нас! 

Актуални отворени позиции

.NET Deveoper

Разработване на нов проект за клиентска част в многослойния продукт, базиран на .Net.

Senior Front End Web Developer (Angular)

Подръжка и разширяване функционалноста на базовия ни продукт Geocon Pro, както и разработването на нови модули за клиентска част в многослойния ни продукт.